Niste sigurni naručujete li pravi proizvod?

  • Sa nama nema rizika! U roku od 14 dana možete zamijeniti ili vratiti proizvod bez navođenja razloga, a mi ćemo Vam vratiti novac.
  • Budite iskreni - proizvod koji vraćate mora biti upakiran u kartonsku kutiju zbog mogućeg oštećenja tijekom prijevoza, proizvod ne smije biti nošen, mora biti u izvornom neoštećenom pakiranju i s etiketom. Ne lijepite darovnu kutiju ljepljivom trakom, ne pišite po njoj niti je na bilo koji drugi način nemojte oštetiti. To je sastavni dio proizvoda, a vi ipak ne želite dobiti svoj proizvod u uništenoj ambalaži :)
  • U slučaju da proizvod vratite u drugačijem stanju, zadržavamo pravo umanjenja vraćenog iznosa za troškove uložene u vraćanje proizvoda u izvorno stanje.
  • Rok za odustajanje od ugovora je 14 dana i počinje teći sljedeći dan nakon što potrošač preuzme proizvod. Odustanak od ugovora nakon isteka zakonskog roka od 14 dana nije moguć.

Što učiniti?

VRATITE PROIZVOD POŠTOM / DOSTAVNOM SLUŽBOM

  • Odustajanje od ugovora i slanje proizvoda isključivo na adresu niže, najkasnije 14. dan nakon preuzimanja proizvoda. Informacije o odustajanju od ugovora možete također zatražiti putem e-pošte na softcotton@softcotton.hr.
  • Pažljivo upakirajte proizvod koji vraćate kako ne bi došlo do oštećenja tijekom prijevoza, proizvod ne smije biti nošen, mora biti u izvornom neoštećenom pakiranju i s etiketom. Ne lijepite darovnu kutiju ljepljivom trakom, ne pišite po njoj niti je na bilo koji drugi način nemojte oštetiti. To je sastavni dio proizvoda, a vi ipak ne želite dobiti svoj proizvod u uništenoj ambalaži. U slučaju nepoštivanja uvjeta, zadržavamo pravo umanjenja vraćenog iznosa za troškove zbog naknade štete.
  • Radi Vašeg interesa preporučujemo slanje proizvoda preporučeno kako biste mogli dokazati slanje proizvoda u slučaju gubitka pošiljke. Zadržite potvrdu o slanju dok ne dobijete našu potvrdu da smo paket primili.
  • Kada vraćate proizvod, ako je moguće, vratite proizvod u izvorno stanje kako biste izbjegli moguće smanjenje vraćenog iznosa za troškove vraćanja proizvoda u izvorno stanje.
  • Ispunite obrazac za odustajanje od kupoprodajnog ugovora koji ste dobili e-poštom zajedno s potvrdom narudžbe.
  • Nekorišteni proizvod u izvornom stanju s originalnom ambalažom i svim etiketama pošaljite natrag na adresu:

Packeta International s.r.o. – HR post (NSC)
SoftCotton.hr ID 90830492
Poštanska 9
10410   Velika Gorica

UPOZORENJE! Povratne pošiljke prihvaćamo samo putem Hrvatske pošte. Slanje drugim prijevoznikom nije moguće iz procesnih razloga.

Ili moguće je poslati bilo kojim prijevoznikom:

SOFT COTTON s.r.o.
Frydecka 770/291
719 00    Ostrava
Češka Republika

Novac za proizvod uplatit ćemo na Vaš bankovni račun najkasnije u roku od 14 dana od primitka proizvoda. Troškovi povrata proizvoda idu na teret kupca. Povrat novca poštanskom uputnicom nije moguć. U slučaju online plaćanja putem PayU / PayPal gateway-a, povrat novca vrši se istim načinom plaćanja na koji je narudžba izvršena.


TREBATE DRUGU VELIČINU ILI ŽELITE ZAMJENU PROIZVODA?

Ako želite drugu veličinu ili boju ili zamijeniti proizvod za drugi, jednostavno napravite novu narudžbu na www.SoftCotton.hr. Ako ne možete pronaći proizvod sa željenim parametrima na web mjestu, nažalost, nije na raspolaganju.

SAVJET: Ako se ne možete odlučiti između dvije veličine, nemojte se ustručavati i naručite obje. Onu koja Vam ne odgovara možete vratiti u roku od 14 dana bez navođenja razloga (vidi gore).

Recycled Claim Standard