Isprobajte našu ekskluzivnu ponudu poklon paketa koji sadrže elegantne poklon kutije s najkvalitetnijim pamučnim proizvodima. Svaki set pažljivo je osmišljen s naglaskom na najvišu kvalitetu i gramaturu materijala kako bi Vam pružio nježnost i mekoću koju zaslužujete.

Možete birati između poklon kutija koje sadrže kombinacije ručnika, ogrtača i papuča, zapakiranih kao set u poklon pakiranju.

Ovi luksuzni proizvodi su savršeni darovi za posebne prigode poput rođendana, obljetnica, vjenčanja, dolaska novog člana obitelji, otvorenja i mnogih drugih. Svaki detalj naših setova pažljivo je promišljen i izrađen s najvećom pažnjom, kako bi osigurao maksimalnu korist i udobnost za njegove korisnike. Ukratko, možete pokloniti ne samo proizvod, već i iskustvo.

Ostavite dojam s našim odabranim poklon setovima i ukrasite najvažnije trenutke Vašeg života i života vaših najmilijih, dodajući mu notu elegancije i luksuza.

Brzi info Akcija -11% Darovna kutija
Poklon set ručnika LORD, 2 komPoklon set ručnika LORD, 2 kom

Poklon set ručnika LORD, 2 kom

Broj zvijezda je 5 od 5
75 € 67 €
Boja BežPlavaTamno ljubičastaTamno plava
Frotirni ručnici waffle uzorka LORD dimenzija 50x100 cm i 85x150 cm visoke gramature izrađeni su od egejskog 100% češljanog pamuka.

Recycled Claim Standard