Soft Cotton je brend specijaliziran za proizvodnju frotirnih kupaonskih ogrtača, ručnika raznih dimenzija od mekog i kvalitetnog pamučnog materijala. Ovaj brend nastoji svojim kupcima ponuditi udobne, izdržljive i elegantne proizvode koji zadovoljavaju njihove potrebe. Soft Cotton fokusiran je na proizvodnju ekološki prihvatljivih proizvoda i nastoji minimalizirati svoj utjecaj na okoliš. Proizvodi Soft Cotton popularni su zbog svoje udobnosti, kvalitete i izdržljivosti.

Robna marka Soft Cotton jamstvo je sklada, luksuza i izuzetne njege Vaše kože. Ručnici, kupaonski ogrtači i ostali proizvodi osiguravaju maksimalnu udobnost, visoku kvalitetu i nježan pristup Vašoj koži. Tradicija brenda Soft Cotton seže u 1987. godinu. Njegovu osnovu čine tkanine i teksture od najboljeg češljanog egejskog pamuka. Sve radimo s uvjerenjem da zaslužujete izuzetnu njegu, udobnost i ugodu.

SOFT COTTON je registrirani zaštitni znak francuske tvrtke koja od 1986. godine proizvodi frotirne ručnike i kupaonske ogrtače u svojoj tvornici na 53.000 m² u jugozapadnom dijelu Turske na Egejskom poluotoku s 1500 zaposlenih, gdje se uzgaja i vrhunski egejski pamuk. Egejski pamuk jedno je od najluksuznijih pamučnih vlakna zbog svojih jedinstvenih svojstava - veće sposobnosti upijanja, mekoće, prirodnog sjaja i duže izdržljivosti zahvaljujući dugom vlaknu.

Ovdje proizvodimo i kupaonske ogrtače za svjetske marke kao što su Calvin Klein, Kenzo, Ralph Lauren ili Tommy Hilfiger.

Godine 1986. tvrtka izlazi na svjetsko tržište i usmjerava se na izvoz. Trenutno izvozi robu u SAD, Kanadu, Njemačku, Francusku, Italiju, Veliku Britaniju, zemlje Beneluxa, Austriju, Grčku, Japan, Švedsku, Finsku, Dansku, Norvešku, Singapur, Poljsku, Mađarsku, Rumunjsku, Hrvatsku, Sloveniju, a također i u Češku Republiku te Slovačku Republiku s izravnim zastupanjem SOFT COTTON s.r.o

Proizvodi SOFT COTTON izrađeni su od češljanog prediva od AEGEAN pamuka (egejski pamuk poznat je kao najbolji u svojoj kategoriji). Proizvodi se boje prema najmodernijoj Oeko-Tex certificiranoj liniji i stoga proizvodi uvijek imaju jednaku boju i mekoću kao prvog dana.

Svi proizvodi su ANTIBAKTERIJSKI (certificirani od strane American Microban Products Company). Microban antibakterijska zaštita sprječava nastanka bakterija, stoga su proizvodi uvijek čisti i svježi.

Továrna Soft CottonTovárna Soft Cotton_2Továrna Soft Cotton_3Továrna Soft Cotton_4

 

Zahtjevi za ručnike svih dimenzija i kupaonske ogrtače obično su vrlo visoki. Ne samo da ti proizvodi moraju biti vizualno atraktivni, nego moraju biti i ugodni na dodir jer su u izravnom dodiru s kožom. Stoga je prilikom kupnje potrebno odabrati samo one proizvode koji doista udovoljavaju tim zahtjevima. Upravo takve ogrtače i ručnike nudimo u e-trgovini SoftCotton.hr

U ponudi marke Soft Cotton pronaći ćete frotirne kupaonske ženske i muške ogrtače te lusksuzne dječje ogrtače. Ponuda je proširena i na kupaonske ogrtače od bambusa te MIKRO pamučne kupaonske ogrtače. Svi ogrtači imaju vrlo elegantan izgled i napravljeni su od mekanog materijala ugodnog na dodir, što ih čini idealnim poklonom za gotovo svakoga. Odaberite iz široke ponude različitih boja i veličina i razveselite svoje najdraže originalnim i luksuznim poklonom.

Ponuda frotirnih ručnika i kupaonskih ručnika također je izuzetno široka. U e-trgovini nudimo proizvode vodećeg proizvođača Soft Cotton, a svatko će ovdje sigurno pronaći idealan ručnik za sebe. Za ljubitelje luksuza tu su ručnici od bambusa te kupaonski ručnici u koje ćete se odmah zaljubiti. Pamuk visoke kvalitete, pristupačna cijena i luksuzan izgled - sve su to prednosti koje krase ručnike na stranici SoftCotton.hr.

Frotirni ručnici za plažu također su sastavni dio ponude tvrtke. Zahvaljujući velikim dimenzijama, na njima možete ležati i sa svojim najdražima, a 100% pamuk od kojeg su izrađene razmazit će sva Vaša osjetila.

Također možete iskoristiti redovite promotivne ponude u kojima luksuzne kupaonske ogrtače te frotirne ručnike raznih dimenzija prodajemo uz nekoliko posto popusta. Zanimljiva je i mogućnost kupnje poklon setova. Ženske, muške i dječje ogrtače te ručnike vrhunske kvalitete možete pronaći samo na stranici SoftCotton.hr

Recycled Claim Standard