Bambusova vlakna ili najbolji češljani egejski pamuk – ovi vrlo kvalitetni i ekskluzivni materijali koriste se za izradu luksuznih kupaonskih ogrtača Soft Cotton.
Što bi moglo biti bolje za Vaše zdravlje i udobno rasterećenje, u svakom smislu te riječi, od trenutka kada se poslije duge i mirisne kupke odjenete u mekani, topli kupaonski ogrtač? Kratki, dugi, s kapuljačom ili udobnim ovratnikom u stilu šala, sve te vrste možete pronaći u Soft Cotton ponudi. Bambusovo vlakno i češljani egejski pamuk spadaju u materijale na vrhu ljestvice, jer dobro upijaju vlagu, mekani su i ugodni na dodir. Uz ogrtače, iz ponude izdvajamo i razne druge dodatke dostupne u istom dizajnu.

Soft Cotton nudi ogrtače za žene, muškarce i djecu. U ponudi su i pamučni univerzalni kupaonski ogrtači. Ljubitelji luksuza pronaći će ono što traže, jer u ponudi imamo ženske ogrtače koji su ukrašeni prekrasnom, nježnom čipkom ili vrlo decentnim i skladnim vezom.

Birajte između više od 400 vrsta, veličina, boja i dizajna muških, ženskih i dječjih kupaonskih ogrtača. Osim toga, svi ogrtači uvijek su na zalihama! Trebate li savjet pri odabiru kućnog ogrtača?

Brzi info Besplatna dostava Darovna kutija
Muški kupaonski ogrtač LORDMuški kupaonski ogrtač LORD

Muški kupaonski ogrtač LORD

Broj zvijezda je 5 od 5
od 127 €
Boja PlavaTamno ljubičastaTamno plava
Frotirski muški kupaonski ogrtači LORD. Prekrasan i izuzetno upijajući muški frotirski kućni ogrtač LORD mazit će Vašu kožu. Ovaj kućni…

Recycled Claim Standard