Luksuzni kućni i kupaonski ogrtači - Boja - Puderasta

Bambusova vlakna ili najbolji češljani egejski pamuk – ovi vrlo kvalitetni i ekskluzivni materijali koriste se za izradu luksuznih kupaonskih ogrtača Soft Cotton.
Što bi moglo biti bolje za Vaše zdravlje i udobno rasterećenje, u svakom smislu te riječi, od trenutka kada se poslije duge i mirisne kupke odjenete u mekani, topli kupaonski ogrtač? Kratki, dugi, s kapuljačom ili udobnim ovratnikom u stilu šala, sve te vrste možete pronaći u Soft Cotton ponudi. Bambusovo vlakno i češljani egejski pamuk spadaju u materijale na vrhu ljestvice, jer dobro upijaju vlagu, mekani su i ugodni na dodir. Uz ogrtače, iz ponude izdvajamo i razne druge dodatke dostupne u istom dizajnu.

Soft Cotton nudi ogrtače za žene, muškarce i djecu. U ponudi su i pamučni univerzalni kupaonski ogrtači. Ljubitelji luksuza pronaći će ono što traže, jer u ponudi imamo ženske ogrtače koji su ukrašeni prekrasnom, nježnom čipkom ili vrlo decentnim i skladnim vezom.

Birajte između više od 400 vrsta, veličina, boja i dizajna muških, ženskih i dječjih kupaonskih ogrtača. Osim toga, svi ogrtači uvijek su na zalihama! Trebate li savjet pri odabiru kućnog ogrtača?