Kako odabrati ženski ili muški kupaonski ogrtač? - Darovna kutija

Birate ženski kupaonski ogrtač

Birate muški kupaonski ogrtač

Kako odabrati ženski kupaonski ogrtač

Ideja da se nakon kupanja ušuška u mekom, toplom kupaonskom ogrtaču sigurno će oduševiti svaku ženu. Ali za nas žene, to nije samo rješenje suočavanja s hladnoćom, želimo se osjećati savršeno i isto tako svidjeti se, mužu, partneru, djeci, sebi...

Dakle, kako ćete odabrati kupaonski ogrtač? Važno je da znamo što očekujemo od ovog proizvoda, gdje ćemo ga nositi, koji materijal nam najbolje pristaje. No, svim ogrtačima koje ćete ovdje pronaći zajedničko je jedno: udobni su, luksuzni te imaju iznimnu kvalitetu.

Ženske kupaonske ogrtače mogli bismo podijeliti na one tanje, namijenjene toplim ljetnim danima kada se u njima sklupčamo nakon izlaska iz bazena ili se poželimo opustiti na plaži nakon brčkanja u moru. Na dodir deblji kućni ogrtači omogućuju tijelu da uživa u toploj, umirujućoj toplini. Idealno kod kuće nakon kupanja ili kada želimo ljenčariti, opustiti se, a pritom se ne prehladiti. Što se tiče težine naših proizvoda, one se kreću od 380 do 750 g/m².

  • Prema kroju

Pri kupnji kućnog ogrtača važno je obratiti pažnju na materijal od kojeg je ogrtač izrađen, kao i na njegov kroj. Ljetni kućni ogrtači, namijenjeni uglavnom za nošenje na otvorenom, imaju najmanju težinu, kratki su, bez kapuljače. Neki su opremljeni džepovima, drugi su ukrašeni lijepim vezom. Stoga će praktične, ali i romantične žene doći na svoje.

Ako želimo kupaonski ogrtač u kojem ćemo se kod kuće divno odmarati, sanjati i opuštati, možemo se prepustiti luksuznim i romantičnim kupaonskim ogrtačima ukrašenim s prekrasnim vezom ili maštovitom, ali prikladnom čipkom. Neke žene više vole kraće, svjetlije kućne ogrtače, čak i s kapuljačom ili udobnim ovratnikom u obliku šala. Druge opet vole one koji su topliji, duži i imaju džepove.

Mnogi od nas nose kućni ogrtač direktno preko pidžame ili spavaćice: u ovom slučaju preporučujemo izdašniji kroj. No, to ne znači da to treba biti nauštrb dizajna – a u našem slučaju to nije ni moguće! Bez obzira na dizajn, svi ogrtači iz naše ponude imaju moderan i luksuzan štih. Dakle, udoban ukras kućnog ormara za svaku ženu svih godina.

  • Prema građi

Ono što najviše cijenimo kod kupaonskih ogrtača je to što su topli, brzo upijajući, iznimno nježni prema našoj koži te nam daju osjećaj ugode i opuštenosti. Žene koje imaju izrazito osjetljivu kožu ili ekcema nedvojbeno će cijeniti hipoalergenski i antibakterijski tretman u našoj ponudi. Uglavnom je riječ o kupaonskim ogrtačima od bambusovih vlakna, koji su pogodni i za alergičare.

Najčešće korišteni materijali uključuju 100% češljani pamuk, bambusova vlakna, mikro pamuk, modalna vlakna i druge. Sve u prvoklasnoj kvaliteti. Izvrsna bambusova vlakna s pravom se mogu smatrati apsolutno izuzetnim materijalom, pri čemu ga 60 % udjela bambusa svrstava u sam vrh proizvoda u svojoj kategoriji. Preostalih 40% je češljani pamuk.

Bambusovo vlakno upija vlagu 4 puta bolje i temeljitije od samog pamuka, ne trlja se, ne stvara "mucice", a čak i ako se često nosi i pere, i dalje će zadržati svoja izvrsna prvobitna svojstva i izgled. Za rast bambusa nisu upotrijebljene kemikalije i pesticidi, tako da dobiveni materijal ne sadrži toksine koji često iritiraju kožu. Bambusovo vlakno je izuzetno nježno, mekano i koža procvjeta u dodiru s njim!

  • Po boji

Gotovo bez iznimke, kućni ogrtači u našoj ponudi decentno su jednobojni, ako izuzmemo vez ili čipkaste umetke te ukrase, no i oni se obično slažu s osnovnim materijalom u nijansi. Bijela, krem, ružičasta, boja slonovače, svijetlo žuta, svijetlo plava: ovo su najčešće nijanse koje možete izabrati. Mnogi kupaonski ogrtači mogu se kombinirati s drugim proizvodima iste linije, primjerice s ručnicima raznih dimenzija ili lijepim papučama. Neki ogrtači pakirani su u elegantne kutije pa je već na prvi pogled jasno da je riječ o luksuznoj robi koja će se svidjeti svakoj ženi.

Bez obzira na to koji kućni ogrtač odaberete, vjerujte da će Vas savršena izrada, materijal, kroj i dizajn očarati do te mjere da više nikada nećete poželjeti drugi.


Kako odabrati muški kupaonski ogrtač

Iako muškarci vole avanturu, unatoč tome, ili upravo zbog toga, vole se i odmarati. A zašto to ne bi činili u udobnom, luksuznom kupaonskom ogrtaču koji prirodno izaziva osjećaj opuštenosti i ugodnosti?

  • Prema materijalu

Baršunasti srezani pamuk, češljani pamuk, bambusova vlakna, modalna vlakna, mikro pamuk – proizvođači su posegnuli za ovim materijalima pri izradi atraktivnih muških kupaonski ogrtača, koje imamo u ponudi.

Mikro pamučna vlakna imaju veću sposobnost upijanja i bolje održavaju postojanost boje. Sjedenje uz dobru knjigu i šalicu kave, gledanje uzbudljivog sportskog prijenosa na TV-u, gledanje impresivnog zalaska sunca nakon osvježenja u moru – kako bi muškarci zaista uživali u tim ugodnim trenucima, potrebno je da se osjećaju opušteno. Zašto ne biste svoje tijelo omotali iznimno kvalitetnim kupaonskim ogrtačem?

  • Prema boji

Dok se ženski ogrtači uglavnom nude u nježnim, pastelnim bojama, muškarcima je ponuđen izbor u bogatijim, tamnijim i izražajnijim tonovima. Neki su ogrtači sa prugama, drugi podsjećaju na morski stil zahvaljujući vezu na ovratniku i rukavima, treći imaju ovratnik u obliku šala u zanimljivoj kontrastnoj boji.

  • Prema kroju

Kratki i dugi, svi s pojasevima, s ovratnikom, većina s džepovima – a opet svi do jednoga ispunjavaju zahtjeve o tome kako bi trebao izgledati doista luksuzan i kvalitetan kupaonski ogrtač.

Neki se mogu kombinirati s drugim proizvodima iz iste linije, uključujući ručnike, kupaonske ručnike, papuče ili kupaonske tepihe. Druge možete naručiti izravno u prekrasnim poklon kutijama. Kupaonski ogrtači za parove također su vrlo popularni. Muški i ženski razlikuju se uglavnom po nijansama boja.

Želimo Vam da imate sretnu ruku pri odabiru i da se u našim kućnim ogrtačima osjećate kao u oblacima...


Još uvijek niste sigurni? Kontaktirajte nas.